Temel İlkeleri Yangın çıkış kapısı
Temel İlkeleri Yangın çıkış kapısı
Blog Article
Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin ne çdüzenıştığını, avantajlarını ve ne bu merdivenleri yeğleme etmeniz icap ettiğini tafsilatlı bir şekilde ele alacağız.
Yangın merdivenleri, yangın esnasında bina sakinlerinin güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin dizaynı ve konstrüksiyonı, yangın eminği dair uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla kuruluşlmalı ve dayalı yönetmeliklere oranlı olmalıdır.
Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.
Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.
Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.
Yangın bapları elektro statik boya ile boyanmalı tezyinî açıdan yangın kapıları taşıma kaplamalar ile elan gani görünüm sağlamlanabilir.
Yangın merdiveni kapısı binaların müstacel çıkış kapısı olarak hizmet gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.
Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğunlukla maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.
Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.
Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu hatlar tehlikeli durumların tarz göstericisidir.
Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları organize olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın far çallıkışmasını yağdırmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.
Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını Yangın merdiveni kapısı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.